Skadeguiden er en ny løsning. Skadeguiden er en ide, som Solveig Værum Nørgaard har udviklet, og er et alternativ til en egentlig advokatsagsbehandling. Et system for de som er klar på at forsøge at hjælpe sig selv – altså hjælp til selvhjælp.

Hvad er Skadeguiden?

Skadeguiden er en webplatform med hjælp til skadelidte. Hvor det bliver muligt via en individuel visning – ja du læste rigtigt – en visning, som er tilpasset dig og din situation – hvor du vil her få et overblik over sin situation på tværs af de forskellige aktører. Du vil også blive guidet igennem, hvad der er relevant på hvilke tidspunkter.

Det unikke på siden er, at der er fokus på, at du som skadelidt skal kunne hjælpe dig selv igennem forløbet. Du skal med andre ord klædes på til at håndtere de situationer, der opstår undervejs.

Men hov! Bliver ADVOFAIR så ikke arbejdsløs? Jo, det håber jeg egentligt, men realistisk set så vil der stadig være sager, som vil være så komplekse, at de i al fald i første omgang ikke kan håndteres i SKADEGUIDEN. Tilgengæld håber jeg, at når du kommer til ADVOFAIR, så er du rigtig godt klædt på, til hvad der skal ske, og vi undgår mange at de situationer, hvor mange desværre – især i den indledende fase – får “skudt sig selv i foden”.

Lyder det spændende?

Så læs mere på www.skadeguiden.dk, hvor du også kan tilmelde dig SKADEGUIDENS nyhedsbrev.

Du kan også helt gratis oprette en bruger på SKADEGUIDEN og kigge dig lidt omkring. SKADEGUIDEN er dog fortsat under udvikling, så du kan støde på artikler, som mangler undervejs, men så tag og brug feedback funktionen, så kan vi hjælpes ad med at få gjort SKADEGUIDEN mest mulig relevant for dig.