Selvstændige og selvstændiges ægtefæller skal tegne en forsikring for at være sikre på at være omfattet af Arbejdsskadesikringsloven.

Selvstændige og selvstændiges ægtefæller er som udgangspunkt IKKE omfattet af Arbejdsskadesikringsloven. De er kun dækket, HVIS de tegner en særskilt forsikring for selvstændige. Den forsikring skal i øvrigt både tegnes, så den dækker arbejdsulykker og erhvervssygdomme.

Altså – det er VIGTIGT – at tegne en særskilt arbejdsskadeforsikring, hvis man er selvstændig, man er ikke omfattet af arbejdsskadeforsikringen, som dækker de ansatte!!!

En selvstændig er i den forbindelse at forstå, en som driver virksomhed i form af en enkeltmandsvirksomhed, I/S o.lign. men ikke hvis man driver virksomhed i ApS, A/S, IVS form, for så er man dækket af firmaets arbejdsskadedækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *