Skolepatruljens arbejde er også dækket af Arbejdsskadesikringsloven

Man er som udgangspunkt ikke dækket af Arbejdsskadesikringsloven, når man går i skole. Der er dog en lang række undtagelser, HVIS man gør noget ekstraordinært i skoletiden, altså løser en opgave for skolen, så er man alligevel dækket, hvorfor jobbet som skolepatrulje er omfattet.

Man vil også kunne være omfattet, hvis man assisterer skolen i forbindelse med arrangementer e.lign

Praktikophold i skoletiden vil typisk også være omfattet.

Læs evt. mere her: https://www.aes.dk/da/Arbejdsskader/Information-til-fagforeninger/Er%20skaden%20omfattet%20af%20arbejdsskadeloven/Hvilke%20personer%20er%20omfattet%20af%20arbejdsskadeloven/Personer%20under%20uddannelse%20og%20arbejdsskadeloven.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *