Tjek lægekonsulentsvaret, det kan indeholde en stor overraskelse

Ja, det er langt fra altid, at der står noget spændende i lægekonsulentsvaret, men så alligevel dumper der ind imellem overraskelser op. I dag var en af dagene, hvor der kom en overraskelse med lægekonsulentsvaret.

Baggrunden for at lægekonsulentsvaret blev indhentet var egentlig ret trist. En kunde havde modtaget en afgørelse fra Ankenævnet for Patienterstatning om at de ikke ville anerkende patientskaden og dermed fjerne den erstatning, som Patienterstatningen faktisk havde tilkendt.

Begrundelsen var holdt i vanlige termer – ret trist –

Ankenævnet finder således ikke, at XXX med overvejende sandsynlighed er påført en skade ved behandlingen på xxxxhospital. XXXs gener skyldes derimod mere sandsynligt andre forhold, herunder forhold ved hende selv.”

Og nej, de skriver IKKE hvilke andre forhold…

Nå men det OVERRASKENDE er, at lægekonsulents anbefaling er en noget anden.

Lægekonsulenten har anbefalet,

  • at patientskaden fortsat skulle anerkendes.
  • at men-graden skulle forhøjes med 10 %
  • at erhvervsevnetabet skulle anerkendes.

JA, du læste rigtigt – en fuldstændig modsat anbefaling!

Den er oplagt!

Den sag skal videre.

Retssag skal anlægges inden 6 mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *