Vi søger en advokat/ jurist med interesse for personskader

Vi har rigeligt at lave, og søger derfor – helst en advokat med erfaring med personskader – sekundært en jurist med erfaring med personskadesager.

Vores kunder er ikke blot et nummer, så det er vigtigt, at du er empatisk og kan tale med mennesker i krise.

Det er også vigtigt, at du har øje for detaljen og laver et kvalitetsmæssigt stykke arbejde.

Vi arbejder digitalt, alt er indskannet, så du skal kunne arbejde med de digitale løsninger. Til gengæld er jeg ret ligeglad med om du laver dit arbejde fra kontoret eller om du sidder på stranden på de Canariske øer, det vigtige er, at arbejdet bliver lavet og du er tilgængelig for kunderne.

Oplæring foregår ved fysisk tilstedeværelse på kontoret i Fyrkilde (det ligger i hjertet af Himmerland) – du skal forvente ca. 2 mdr. oplæring og ”lær hinanden at kende” periode. Herudover har vi regelmæssige fællesmøder og juramøder – nogle foregår via teams og andre med fysisk tilstedeværelse for alle. På vores møder arbejder vi med en kombination af jura og forbedring af arbejdsprocesser.

Dit liv skal hænge sammen og være sjovt, så derfor er vi åbne overfor drøftelse af antallet af arbejdstimer, placering af arbejdstid eller hvad der i øvrigt skal til, for at dit liv hænger sammen og er sjovt.

Tiltræden gerne hurtigst muligt.

ADVOFAIR er et specialistkontor, som kun har personskadesager og strafferet, og ikke alt muligt andet. Vi har ”hovedkontor” i Fyrkilde i Himmerland og et afdelingskontor i Viborg.

Vil du høre mere, så kontakt Solveig Værum Nørgaard på tlf. 71 745 795 eller svn@advofair.dk

Ansøgning sendes til svn@advofair.dk og vedlægges ansøgning, CV, karakterudskrifter og evt. anbefalinger o.lign. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *