Stud.jur til artikelskrivning søges

Har du (haft) fag som eksempelvis personskaderet, arbejdsskadesikringsret e.lign. fag og er samtidig god til skriftligt at formidle jura til ”almindelige” mennesker, så har jeg måske jobbet til dig.

Jeg har en lang række artikler, som skal skrives indenfor emnet personskaderet. I første omgang er jobbet tidsbegrænset. Jeg forventer opgaven kan være løst indenfor ca. 2 mdr. med 10-20 timer pr. uge.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere til almindelige mennesker, hvorfor du sammen med din ansøgning skal vedlægge 5-10 linier med et kort eksempel på dine evner til at formulere dig. Du må gerne bruge virkemidler, som billedsprog, talesprog osv. som ikke traditionelt bruges i juridisk kommunikation.

Dernæst er det også vigtigt, at du har øje for detaljen i juraen, da der ofte også vil skulle kommunikeres undtagelser, modifikationer etc.

Jeg kan tilgengæld tilbyde et fleksibelt job, hvor du som udgangspunkt frit kan planlægge hvor og hvornår du udfører arbejdet. Du kan således skrive artiklerne hjemmefra din sofa søndag aften, hvis det er det, som passer bedst ind i studierne.

Tiltrædelse er hurtigst muligt – gerne først i april 2019.

Jeg holder løbende jobsamtaler, hvilket kan afholdes fysisk eller via skype.

Kontakt: Solveig Værum Nørgaard, svn@advofair.dk, tlf. 71 745 795.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *